Мотокарът най-общо е подемно-транспортна машина, задвижвана от двигател с вътрешно горене. Според експлоатационното им предназначение мотокарите биват високоповдигачи, влекачи и нископовдигачи. Произвеждат се и мотокари с повишена проходимост. Задачата на мотокарите се състои в осигуряването на вътрешно-заводския транспорт като най-голямото им предимство спрямо другите средства за вътрешно заводски транспорт е тяхната висока маневреност.

Информация

Курсове обучени и транинги за работа с мотокари и електрокари

Курсове за мотокаристи обучения и транинги за работа с мотокари и електрокари свидетелство (книжка за мотокар).

 

Курсове за мотокаристи и електрокаристи се провеждат по съгласувана с европейското законодателство  учебни програми за обучение на мотокар и електрокар. Издаваните след приключване на курс за управление и работа с мотокар свидетелства за мотокар и правоспособност се признават след превод във всички страни членки (възможно е в някой страни да се изисква и легализация). Провеждането на самото обучение може да се проведе на работното място или на специализирания полигон с който учебния център разполага. Учебния полигон разполага с рампа, стилаж, площадка за обучение с мотокари и електрокари, товари за тренировка на уменията в курса, и всичко необходимо за качествено провеждане на учебния процес. Курсовете за мотокаристи имат две различни програми за начинаещи без опит в управлението на мотокар и напреднали с придобит стаж.

Курсове за правоспособност и мерки за безопасност на работното място при манипулации с  мотокар и електрокар за начинаещи и напреднали на специализиран полигон с подходящи мотокари и електрокари.

Обучението може да бъде индивидуално за 1-2 лица с теоретични и практически тренинги и упражнения.

Групово обучение за 5-10 човека с теория в специално обурудван кабинет и на полигон в групи по 2-3 души.

Задочно обучение с практика по месторабота под наблюдението на квалифициран преподавател инструктор.

Курсовете за мотокаристи са съгласувани с изискванията на Наредба 1 и 10  и са с продължителност 45 часа за кандидатите със свидетелство за правоуправление на МПС

 Обучението по практика се извършва в рамките на 2 до 4  дни в зависимост от способностите на кандидатите по програма за организиране на курсове. Мотокарите използвани в курс на наш полигон се проверяват от квалифицирани механици и се обслужват и поддържат съгласно техническата документация. За нуждите на всеки курс за мотокар може да бъде добавен електрокар или ричтрак. Цени на курсовете за мотокар, електрокар, ричтрак, стакер може да получите при записване в курса.

 


Телефон: БТК 02/ 97 44 777
Мобилен телефон:

М-тел 088 66 76 212

Теленор 0885199140

Информация: Булевард Цариградско шосе зад хотел Метрополитен СОФИЯ Младост бл 1В

Пловдив, Асеновград, Карлово и региона 0893 750 721 град Пловдив ул. Атанас Каменаров №5.

Благоевград Дупница, Разлог, Гоце Делчев, Петрич и региона 0894 73 00 45 инж. Марудин.

Бургас, Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево, инж. Атанас Гайдарджиев тел 0898891488 или 0877199552.

Варна, Девня, Балчик, инж. Чанко Чанев 0898503477

Хасково, Кърджали,  Димитровград, Ивайловград, Любимец, Маджарово, Минерални бани, Свиленград, Симеоновград, Стамболово, Тополовград, Харманли,  Ардино, Джебел, Кирково, Крумовград, Кърджали, Момчилград, Черноочене.  

Вход

Facebook
Други курсове за мотокари MOTOKARI